Oferta 24h - nowość w sklepie SAVICKI
Jubiler internetowy SAVICKI wprowadził właśnie zupełną nowość w swojej ofercie! Od teraz wybrane produkty możesz mieć w ciągu 24 h! Warto więc zajrzeć do zakładki - OFERTA 24 i zapoznać się z dostępnym asortymentem.
2017-12-15, 09:18

Oferta 24 h to idealna alternatywa dla tych, którzy lubią kupować w salonach stacjonarnych ze względu na łatwość dokonania transakcji oraz dostępność produktów. Od teraz wystarczy, że klient wybierze produkt z opcją dostawy w 24 h i może cieszyć się zakupem w naprawdę krótkim czasie. Bez wychodzenia z domu, stania w długich kolejkach oraz marnowania czasu.

Produkty z OFERTY 24H dostępne są tutaj - https://savicki.pl/24h

Dagmara Kokoszka